Ως θυγατρική της tesa SE, όταν κοινοποιήθηκε ο ελληνικός ιστότοπος βασικό μας μέλημα ήταν να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα του brand μας στην ελληνική αγορά, όχι μόνο στους χώρους παραγωγής του βιομηχανικού κλάδου, λόγω της φύσης των προϊόντων μας, αλλά και στην συνείδηση του τελικού καταναλωτή.
Η απόφαση στην επιλογή του συνεργάτη ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς ακούγαμε ποικίλα σχόλια για πολλές εταιρίες του χώρου κάτι που μας προκαλούσε ιδιαίτερη ανησυχία. Εν τέλει η επιλογή μας αποζημίωσε πλήρως, τόσο στα ποιοτικά όσο και στα ποσοτικά χαρακτηριστικά της.
Η συνεργασία μας έχει εξελιχθεί σε μια συνεργασία εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, αφού από πλευράς της SDM και του Ηλία Μάνου, εκπρόσωπου της εταιρείας, υπάρχει πάντα άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.

Είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν κάθε ερώτημα και να μας λύσουν κάθε απορία, κάνοντας κατανοητές έννοιες που μέχρι πριν λίγο καιρό για εμάς ήταν
άγνωστες. Πριν κάθε σημαντική απόφαση υπάρχει πάντα εκτεταμένη συζήτηση και ανάλυση για το cost-benefit του εν λόγω εγχειρήματος.
Όλα αυτά φυσικά αντικατοπτρίζονται και στα νούμερα μας, αφού είδαμε μια εκπληκτική αύξηση στην οργανική επισκεψιμότητα του site μας, όπως επίσης αυξήθηκε σημαντικά και ο αριθμός του direct traffic μας. Όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με τις πετυχημένες brand καμπάνιες έχουν οδηγήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην βελτίωση όλων των δεικτών μας και εν τέλει σε μια πετυχημένη συνεργασία με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.

Προτείνουμε σε κάθε εταιρία που θέλει να ενισχύσει την θέση της στον ψηφιακό κόσμο να μην διστάσει να συνεργαστεί με την SDM, αφού το πρώτο πράγμα που θα συναντήσει είναι
επαγγελματισμός.

Μαρία Χρυσαφίδου, tesa

Η συνεργασία μας με τον κο Μάνο και την ομάδα της SDM, μετράει αρκετά χρόνια και αρκετές επιτυχίες. Από το makeover του site της CompuTax, έως τη διεξαγωγή επιτυχημένων digital marketing καμπανιών αλλά και την ανανέωση της πλατφόρμας ComputaxNet, με οικονομικά δεδομένα και πληροφορίες για τους πελάτες μας, τα αποτελέσματα ήταν πάντα άρτια.

Με ευρηματικότητα, πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες και συνέπεια, η SDM αποτελεί για εμάς έναν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Ισμήνη Ι. Γκούμα, Computax

Η ομάδα της SDM συνδυάζοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου, επαγγελματισμό και ταχύτητα στη διεκπεραίωση των projects που αναλαμβάνει, συνετέλεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας μας, αλλά και των πωλήσεων και μάλιστα σε συντομότερο χρονικό διάστημα από αυτό που είχε αρχικά οριστεί στο πλάνο μας.

Π.Καραμητσοπούλου, Ecoshadow EE

Αν όντως θέλετε να επενδύσετε σε ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην εξέλιξη της επιχείρησής σας, μην ψάχνετε άλλο!

Guido Colombo, greca