Ας γνωριστούμε…

H SDM – Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2011 από τον Ηλία Μάνο, με στόχο να προσφέρει κυρίως Search Engine Marketing(SEM) υπηρεσίες, δίνοντας έμφαση στο SEO και στις PPC campaigns στα Google Ads.
Η εξέλιξη της αγοράς του Digital Marketing στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις αποδοτικές performance marketing campaigns που έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, μας έδωσαν την ώθηση και πλέον η SDM – Digital Marketing Agency έχει εξελιχθεί σε ένα digital marketing & consulting agency.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας στους συνεργάτες μας για να πετύχουν τους στόχους τους καθώς επίσης και να συμβάλλουμε συμβουλευτικά στον επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε.

Η έμπειρη ομάδα μας σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες στρατηγικές ψηφιακής επικοινωνίας.
Δείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας καθώς και συνεργάτες που μας έχουν εμπιστευθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλαμβάνουμε επίσης την εκπαίδευση στελεχών και επιχειρηματιών σε τομείς του digital marketing.

Η εξέλιξη και η καινοτομία είναι μέσα στο DNA μας, θέλουμε να εξελισσόμαστε καθημερινά και μαζί με εμάς και οι συνεργάτες μας

Διαβάστε τι λένε για εμάς συνεργάτες από επιχειρήσεις και οργανισμούς που μας έχουν εμπιστευθεί όλα αυτά τα χρόνια

Innovation is the ability to see change as an opportunity – not a threat.”

— Steve Jobs

Google Ads Certified Partner

Η ομάδα μας που διαχειρίζεται τις Google Ads Campaigns αποτελείται από πιστοποιημένα στελέχη, τα οποία ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις νέες αλλαγές στα Google Ads για να παρέχουμε πάντοτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Η SDM – Digital Marketing Agency έχει πιστοποιηθεί ως Google Ads Certified Partner από την Google και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.
Επιθυμούμε και έχουμε επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας να είμαστε ανάμεσα στους πρωτοπόρους στο χώρο του Search Engine Marketing στην Ελλάδα.

Ας συνεργαστούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε περισσότερα για τις ανάγκες σας